Znak
Obec Kamenice
Usnesení
138. Rady obce Kamenice
konané dne 22.6.2022
číslo usnesení 4/138/ROK/2022/Veřejný
Uzavření Dodatků k Smlouvám o nájmu prostor sloužícího k podnikání v 2 NP domu č.p. 434, k.ú. Ládví obce Kamenice
I. Rada obce Kamenice schvaluje

uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o nájmu prostor sloužícího k podnikání na s nájemcem ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░ , kde předmětem Dodatku č. 2 je zvýšení nájemného s účinností od 1.7.2022. Starosta je pověřen jeho podpisem. 

II. Rada obce Kamenice schvaluje

uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o nájmu prostor sloužícího k podnikání na s nájemcem ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░ , kde předmětem Dodatku č. 2 je zvýšení nájemného s účinností od 1.7.2022. Starosta je pověřen jeho podpisem. 

III. Rada obce Kamenice schvaluje

uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o nájmu prostor sloužícího k podnikání na s nájemcem ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ , kde předmětem Dodatku č. 2 je zvýšení nájemného s účinností od 1.7.2022. Starosta je pověřen jeho podpisem. 

IV. Rada obce Kamenice schvaluje

uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o nájmu prostor sloužícího k podnikání na s nájemcem ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░ , kde předmětem Dodatku č. 2 je zvýšení nájemného s účinností od 1.7.2022. Starosta je pověřen jeho podpisem. 

V. Rada obce Kamenice schvaluje

uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o nájmu prostor sloužícího k podnikání na s nájemcem ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░ , kde předmětem Dodatku č. 2 je zvýšení nájemného s účinností od 1.7.2022. Starosta je pověřen jeho podpisem. 

VI. Rada obce Kamenice schvaluje

uzavření Dodatku č. 2 ke Smlouvě o nájmu prostor sloužícího k podnikání na s nájemcem ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░░░░ ░ , kde předmětem Dodatku č. 2 je zvýšení nájemného s účinností od 1.7.2022. Starosta je pověřen jeho podpisem. 

VII. Rada obce Kamenice ukládá
1. Petře Novotné
1.1.

zajistit uzavření dodatků dle jednotlivých bodů v usnesení.   

Termín: 30.6.2022
v.r. Ing. Pavel Čermák
Starosta
v.r. Ing. Petr Valášek
První místostarosta